Hjælp til mail systemer

Vi kender det alle sammen, der er altid noget med teknikken der driller på jobbet. Uanset hvad man arbejder med i dag, ja så kræver det en mail, og at man kan finde ud af at betjene forskellige systemer, programmer og mails. Dette er dog ikke altid lige til, og det er ikke altid man har tiden til at sætte sig ned og bruge tid på at lære dette, da man jo hellere vil passe sit job og gøre sig nyttig. Dog kan du her lære mere om, hvordan du kan bruge one com mail, i dag nemt og overskueligt.

One com

Hvis du og din virksomhed benytter jer af One com, så er du kommet til det rette sted. Teknikken driller altid en smule, og derfor er det godt at vide hvordan de helt basale ting fungere med teknikken i virksomheden. Eksempelvis mail systemerne, nyhedsbreve osv. Dette skaber en tryghed og det er let at gå til, selvom der måske måtte være små fejl og mangler hist op pist. Du kan derfor med fordel klikke på linket ovenfor og få nemme guides til netop One Com.

Transparens med ferie svar

Når ferierne står for døren, ja så kan det være super smart, at man har en standard mail formuleret, som kommer ud til kunderne, samarbejdspartnerne og alle de andre der måtte maile dig personligt eller på jeres hjemmeside, således der altid er ajourført. Det skaber enormt meget transparens at fortælle folk hvornår man har mulighed for at besvarer deres mails, hvorfor en ferie mail er super smart.

Du kan nemt og hurtigt opsætte et ferie svar på One Com, ved at klikke dig ind på linket ovenfor. Her vil du finde nemme videoklip, som fører dig igennem oprettelsen, på en nem måde. Det er altså intet problem at skabe klarhed for dine kunder og samarbejdspartnere, hvis du bruger linket ovenfor.